ALBO D'ORO DEI COMUNI

 

PALIO 2013 E 2014 VINCITORE

COMUNE DI BELLAGIO 

VOGATORI

DOMENICO E GIANNI  GELPI

PALIO 2015 E 2016 VINCITORE

COMUNE DI DOMASO

VOGATORI

LINO E OMAR

 

 

Albo d'oro dei Comuni

 Anno     Comune                                   Anno        Comune

1947

Lezzeno

1988

Domaso

1948

Lezzeno

1989

Domaso

1949

Lezzeno

1990

Lezzeno

1950

Bellagio

1991

Lezzeno

1951

Ossuccio

1992

Lezzeno

1952

Ossuccio

1993

Lezzeno

1953

Ossuccio

1994

Tremezzo

1954

Bellagio

1995

Lezzeno

1955

Ossuccio

1996

Lezzeno

1956

Ossuccio

1997

Menaggio

1957

Ossuccio

1998

Menaggio

1958

Lezzeno

1999

Menaggio

1959

Lezzeno

2000

Lezzeno

1960

Lezzeno

2001

Lezzeno

1961

Bellagio

2002

Lenno

1962

Lezzeno

2003

Lenno

1963

Bellagio

2004

Lenno

1964

Domaso

2005

Lenno

1965

Domaso

2006

Bellagio

1966

Bellagio

2007

Bellagio

1967

Domaso

2008

Laglio

1968

Domaso

2009

Lezzeno

1969

Domaso

2010

Bellagio

1970

Bellagio

2011

Domaso

1971

Domaso

 

2012

 

Bellagio

 

 

2013

Bellagio

                        2014         Bellagio

                                                                 2015         Domaso

                                                 2016         Domaso

 

 

 

E le vittorie dei vogatori

 

    7  Leoni Roberto (Lenno)

 6 Alieni Franco (Domaso), Danesin Luciano e Mostes Fulvio, (Lezzeno),  Gelpi Gianni (Bellagio)

  5 Alieni Giacomo (Domaso), Fraquelli Mario (Ossuccio) 

 4 De Angeli Mario (Ossuccio), Ferrario Giuseppe (Lezzeno),  Pedroni Attilio (Lenno) e Valli Antonio (Lezzeno),  Gelpi Domenico (Bellagio)

 3 Mostes Amos e Pellolio Gilberto (Lezzeno), Sala Rino e Vanini Piero (LennoOmar Poncia ( Domaso ) 

 2 Bianchi Ettore (Ossuccio), Cerfoglio Arturo (Domaso), Annunziata Giuseppe, Gilardoni Amedeo, Rossi Gabriele e Sala Bruno (Bellagio), De Lorenzi Lino ( Domaso )

 1 Abbate Andrea e Galeotafiore Felice (Tremezzo), Boleso Pietro e Molinari Stefano (Lezzeno), Barindelli Walter, Raineri Carlo, Raineri Vittorio, Rossi Christian, Sala Carlo e Sala Fiorino (Bellagio), Dell'Era Enrico, Granzella Moreno, Martinoli Ivan,  Rumi Moreno (Domaso), Leoni Gioachino (Ossuccio), Capra Daniele (Laglio), Galli Giorgio (Mezzegra), Barbarani Alessio (Nesso), 

 

27/08/2016

COMMENTI

  • Toszend

    Viagra Mal Des Montagnes [url=http://cheapciali.com]cialis[/url] Amoxicillin And Probiotics Effets Du Viagra En Image

    29/01/2018 23:27
  • Jacalutty

    Order Online Fluoxetine Bulimia Medication Internet Shop [url=http://cialibuy.com]online pharmacy[/url] Cytotec Vente Libre Zithromax Sinusitis Purchasing Bentyl In Internet Secure Ordering With Free Shipping

    22/02/2018 06:47
  • Jacalutty

    Apotheke Kamagra Bestellen Accutane Online Buy [url=http://cial20mg.com]cialis[/url] Cheapest Prices On Generic Cialis Buy Colchicine 0.5 Mg Europe Kamagra Naturale

    22/02/2018 10:50
  • MatIntoge

    Amoxicillin 500mg Walmart [url=http://cialviag.com]cialis genГ©rico canada[/url] Top Rated Online Pharmacies For Viagra Buy Cialis Legally Online 438 Least Expensive Viagra Prescription

    09/04/2018 05:52
  • MatIntoge

    Viagra Kaufen Ohne Rezept De Viagra Ne Fait Pas Bander Amoxicillin Doseages [url=http://cialibuy.com]generic cialis overnight delivery[/url] Viagra Youtube Clomid Recherche D Aide

    15/04/2018 19:21
  • Kelloogma

    Tab Bentyl Buy 5 Mg Tadalafil Online [url=http://ciali5mg.com]cialis 5 mg best price usa[/url] About Amoxicillin Propecia Spermatogenesis Amoxil 1

    20/04/2018 22:39
  • Kelloogma

    Viagra Cialis Combo Packs Levitra Scatola [url=http://cialicheap.com]cialis 5 mg best price usa[/url] Side Effects Keflex Second Day

    21/04/2018 03:00
  • Kelloogma

    Cialis Risiken Disfuncion Erectil Cialis Purchasing Acticin [url=http://tadalaffbuy.com]canadian pharmacy cialis 20mg[/url] Where Can I Buy Viagra Online Finasteride Ricetta Propecia

    22/04/2018 19:51
  • Kelloogma

    Levitra Per Giovani Best Online Cialis Reviews Propecia Efectos Secundarios [url=http://brandciali.com]cialis[/url] Cheap Generic Valtrex Online United Pharmacies

    23/04/2018 00:18
  • Kelloogma

    Viagra Le Iene Antabuse Disulfiram Alternatives [url=http://cialiorder.com]cheap cialis[/url] Venta De Cialis Generico En Espana

    25/04/2018 09:55
  • Kelloogma

    Finapecia [url=http://buyciali.com]cialis online[/url] Onlinemexicanpharmacy What Does Amoxicillin Pills Look Like Low Price Viagra

    26/04/2018 06:15
  • Kelloogma

    Canada Pharmacy Online 365 [url=http://cialiviag.com]canadian pharmacy cialis[/url] How To Use Kamagra

    26/04/2018 10:41
  • Kelloogma

    Viagra Rezeptfrei Preis Priligy Lugares [url=http://cialibuy.com]cialis 20mg price at walmart[/url] Propecia Adverse Effects Swelling Of The Lips

    27/04/2018 06:34
  • Kelloogma

    Amoxil Kill Strep [url=http://brandciali.com]cialis 5mg best price[/url] Buy Rogaine In Greece Msds Cephalexin Viagra Que Significa

    27/04/2018 22:22
  • Kelloogma

    Dapoxetina Generico Italia Detrol Propecia Keflex Std [url=http://cialicheap.com]buy cialis online[/url] Furosemide Pharmacy Pitampura India Staxyn Vs Viagra Achat Malegra

    30/04/2018 05:30
  • Kelloogma

    Cialis Vademecum Precio [url=http://cialviag.com]cialis[/url] Viagra Original Precio Levaquin Order With Free Shipping Cialis Fertilidad

    30/04/2018 10:28
  • Kelloogma

    Acheter Du Baclofene Sur Internet Cialis 10 Mg Prezzo Farmacia [url=http://cialiviag.com]cialis canada[/url] Cheap Wellbutrin Xl No Prescription Where To Buy Beta Blockers Online Pharmaci

    02/05/2018 00:41
  • Kelloogma

    Cephalexin Atlanta Dental Colchicina En Canada Propecia Epo [url=http://buyciali.com]generic cialis overnight delivery[/url] Levitra 10 Mg Posologie

    02/05/2018 05:20
  • Kelloogma

    Zithromax Discount Coupons Curetage Ou Cytotec Isotretinoin With Next Day Delivery Cod Only [url=http://brandciali.com]cialis from canada[/url] Amoxicillin Rash Pictures

    04/05/2018 05:45
  • Kelloogma

    Viagra Without A Persxritpion Cialis Farmacia Ahumada [url=http://cheapciali.com]cialis vs viagra[/url] Keflex And Amitiza Drug Interaction Generic Provera Where Can I Buy

    04/05/2018 10:08
  • Kelloogma

    Cephalexin Indications And Uses [url=http://cialiviag.com]cialis[/url] Livial Prix Levitra Rabat Propecia Dunnes Haar

    06/05/2018 17:48
  • Kelloogma

    Kamagra Uk Pay With Paypal [url=http://brandciali.com]cheapest cialis[/url] L Thyroxin Kaufen Duracion Levitra Usa Propecia

    06/05/2018 22:43
  • Jeaterm

    Levitra Tariffe In Farmacia [url=http://cialiprice.com]buy generic cialis[/url] Strep Zithromax Viagra 100 Mg Costo Viagra Generico In Svizzera Buy Furosemide Tablets Clonidine Overnight [url=http://cheapcial40mg.com]cialis[/url] Amoxicillin Dairy

    07/02/2019 01:09
  • Jeaterm

    Broadway Services Generic Viagra Vendita Levitra Generico Farmacia [url=http://lowpricecial.com]cialis 20mg price at walmart[/url] Mexican Pharmacy Online Buy

    24/03/2019 23:52
  • Stevprek

    Viagra Online Nz Online Apotheke Viagra Best Site To Buy Viagra [url=http://cialionline.com]cialis tablets for sale[/url] Doxycycline 100mg Price Diclofenac Online Pharmacy Us No Rx Levaquin Purchasing With Overnight Delivery

    01/06/2019 03:25
  • Randfig

    Maxifort Zimax Mexico [url=http://cialisan.com]cialis[/url] Acquistare Levitra Online Yp Healthcare Viagra

    04/06/2019 03:42
  • EllLeCt

    1 Month Taking Propecia Minox Propecia 1mg Cialis 20 Generique [url=http://cdeine.com]online pharmacy[/url] Buy Xenical Online Ireland Cephalexin Bad Breath Achat Kamagra Canada

    05/06/2019 14:58
  • RebAxioms

    Viagra A Change Ma Vie Ranolazine [url=http://rxasian.com]viagra online pharmacy[/url] Viagra Con Envio Cialis Lontano Dai Pasti

    07/06/2019 07:22
  • LesDace

    Levitra Generique Montreal Pfizer Viagra Wiki [url=http://buyoxys.com]levitra non prescription[/url] Generic Levitra For Sale In Us

    07/06/2019 20:20
  • Randfig

    Cialis Nessun Effetto Kamagra Oral Jelly Generique Kamagra Jelly 100mg Aix [url=http://cialtadalaff.com]generic cialis[/url] Levitra Cuando Tomar buy accutane online safe Buy Cheap Online Uk Viagra

    17/06/2019 09:29
  • RebAxioms

    Weird Taste In Mouth Amoxicillin Propecia Y Esterilizacion [url=http://demalan.com]viagra online[/url] Commande Cialis 20 Levitra Cialis Generico

    18/06/2019 16:20
  • LesDace

    Kamagra Uso Oral Jelly Kamagra Brisbane [url=http://durazy.com]buy viagra online[/url] Cialis Super Active 20 Mg Priligy Comprimes

    21/06/2019 08:15
  • Stevprek

    Generico Proscar Propecia Amoxicillin For Ear Infection Drug 24h Coupon [url=http://cure-rx.com]online pharmacy[/url] Propecia Dosage Hair Loss Finasteride Cephalexin Result Cheap Accutane Online

    29/06/2019 07:00
  • Randfig

    Priligy Peru [url=http://prilipills.com]dapoxetine[/url] Levitra Posologie Forum Indomethacin For Sale In Mexico Viagra Tabletten

    29/06/2019 15:07
  • LesDace

    How To Buy Hydrochlorothiazide [url=http://sildenafbuy.com]viagra[/url] When Does Amoxil Suspension Go Bad Metoclopramide Buy From Canida Kamagra In India

    06/07/2019 00:28
  • RebAxioms

    Online Synthroid Purchase Compra Levitra Where To Buy Progesterone [url=http://curerxfor.com]buy viagra online[/url] Cialis Duracion Del Efecto Cialis 10 Mg Posologia Order Zithromax Online Without Prescription

    12/07/2019 16:16
  • EllLeCt

    Amoxicillin Dosing For Strep [url=http://cialislis.com]cialis 5mg best price[/url] Viagra Come Acquistarlo Il Viagra Poche Calorie

    13/07/2019 21:28
  • LesDace

    Viagra 50 Ou 100 Forcedtocum Se Puede Comprar Viagra Sin Receta Medica [url=http://clanar.com]buy viagra[/url] Viagra Venta Madrid Acheter Du Clomid Cette

    18/07/2019 04:14
  • Stevprek

    Viagra Without A Doctor [url=http://leviplus.com]price of levitra in canada[/url] Propecia Potenzstorungen

    20/07/2019 08:44
  • EllLeCt

    Achat Viagra En Tunisie Venta De Cialis Internet [url=http://demalan.com]viagra online pharmacy[/url] Potenzmittel Cialis Billig Kaufen

    23/07/2019 00:04
  • RebAxioms

    Levitra Generico In Contrassegno Pictures Of Generic Keflex Pills Isotretinoin worldwide price amex accepted online [url=http://kamagorder.com][/url] Viagra Online Malaysia Mail Order Clobetasol Viagra For Sale On The Internet

    24/07/2019 15:26
  • Kelloogma

    Amoxicillin And Pseudomonas Aeruginosa Viagra Generico Prodotti Story Comparison Viagra [url=http://viaonlineusa.com]viagra online pharmacy[/url] Nurse Responsibility In Giving Amoxicillin Cialis Viagra Levitra Comparaison

    09/10/2019 16:52
  • Kelloogma

    Valtrex Overnight Delivery Canada Drugs [url=http://sildenaf50.com]viagra[/url] Prix Du Kamagra Belgique Buy Xenical Online No Prescription Cialis Viagra O Propecia

    09/10/2019 18:33

Lascia la tua opinione

* campi obbligatori (l'indirizzo email NON verrà pubblicato)

Autore*

Email*

URL

Commento*

Codice*